contactinformatiekunstagenda

Naast kunst kopen of huren kan er ook naar kunst worden gekeken. Uniekpalet.nl organieert regelmatig exposities, workshops en/of open ateliers waar de kunst van uniekpalet.nl live is te bezichtigen of te maken. Houd hiervoor onze Facebook pagina in de gaten.

Uniekpalet.nl heeft in samenwerking met het filmhuis Het Rozenhuis tijdens enkele van deze kunst evenementen diverse korte filmpjes gemaakt. Deze zijn hieronder te bekijken.

uniekpalet.nl in Corona tijd III

In deze tijden van isolatie en thuiswerken zijn veelal de banden tussen mens en hun huisdier versterkt. Op Facebook, Instagram en YouTube verschijnen honderden filmpjes van katten en honden die hun mens gezelschap houden tijdens hun werk en wordt er tijdens zoom meetingen vaak gevraagd " laat de kat zien". Ook de kunstenaars van uniekpalet.nl zijn vaak geinspireerd door dieren. Daarom heeft uniekpalet.nl wederom een digitale expositie samengesteld waarin nu het dier centraal staat. Uniekpalet.nl viert het dier.

 

uniekpalet.nl in Corona tijd II

Inmiddels zijn we een jaar verder maar exposeren voor een live publiek is helaas nog steeds niet mogelijk. Daarom heeft uniekpalet.nl wederom een digitale expositie samengesteld. Deze keer wilden we laten zien hoe kunst een kantoor kan verrijken en werden wij door ons kantoor in Amersfoort van een mooi voorbeeld voorzien. Bekijk hier een deel van deze bijzondere verzameling kunst en laat u inspireren.

 

uniekpalet.nl in Corona tijd

Ook uniekpalet.nl heeft de gevolgen van het COVID-19 Corona virus ondervonden. Quarantaines en lockdowns betekenden voor ons dat uniekpalet.nl geen openbare exposities meer kon organiseren. Maar voor onze kunstminnende fans hebben wij een oplossing bedacht. Digitaal exposeren! Gewoon, online op YouTube pagina! We waren hierin geïnspireerd door het gedwongen thuiszitten. Want wat doe je als je almaar thuis moet zitten? Kunst bracht vele ideeën. Bekijk deze bijzondere expositie hier.

 

uniekpalet.nl en KunstenHuis De Bilt-Zeist

In september 2016 is i.s.m. uniekpalet.nl/Kwintes en KunstenHuis De Bilt-Zeist een pilot jaarcursus gestart voor mensen met een psychische kwetsbaarheid en een smalle beurs. Dit is mogelijk gemaakt door een subsidie van de gemeente Zeist. Kunst maken vraagt behalve creatief zijn ook doorzettingsvermogen, het lef iets nieuws te proberen, keuzes maken en daar achter staan. Tijdens de lessen oefenen deelnemers met rollen die nodig zijn om te kunnen participeren in de maatschappij. De cursus wordt op 9 juni afgesloten met een feestelijke opening op KunstenHuis De Bilt-Zeist en alle unieke werken zijn daar nog tot 26 juni te zien.

 

uniekpalet.nl en de Rabobank

Van 2 tm 5 juni 2015 exposeerde uniekpalet.nl bij de Rabobank Utrechtse Heuvelrug in Zeist. Dit was een bijzondere samenwerking met de Rabobank en Abrona Ateliers en werd gehouden in het kader van de door de Rabobank georganiseerde week "Aandeel in elkaar" waarbij de Rabobank haar deuren opende voor lokale organisaties en Rabobank medewerkers naar lokale organisaties toegingen.

 

uniekpalet.nl en Het Huis van de Idee

De laatste 3 weekeinden van december 2014 exposeerden kunstenaars van uniekpalet.nl uit de regio oost hun kunst in "Het Huis van de Idee Rietveldpaviljoen" in Amersfoort. Tijdens de feestelijke opening van deze bijzondere expositie was er een filmcrew aanwezig die reacties van het publiek en interviews met kunstenaars vastlegden.

 

uniekpalet.nl in Almere

Gemeente Almere vierde in 2014 haar 30 jarige bestaan. Een gelegenheid die de gemeente Almere in samenwerking met uniekpalet.nl met een open atelier verlevendigde.

 

uniekpalet.nl in het gemeentehuis van Zeist

Een verslag van het eerste open atelier dat uniekpalet.nl organiseerde in samenwerking met de Gemeente Zeist.

 

uniekpalet.nl stelt zicht voor

Een bijzondere expositie die werd gehouden in galerie "P'Arts" te Zeist ter gelegenheid van de online lancering van de online kunstwinkel.

 

Het Rozenhuis filmde naast deze kunst evenementen van uniekpalet.nl ook enkele interviews met kunstenaars. Deze filmpjes zijn te zien op de pagina "Kunstenaars" en herkenbaar aan het TV-icoontje achter de naam van de kunstenaar.